Γαλάζιο

Είναι γαλήνιο, ήρεμο και χαλαρό. Είναι το χρώμα που σας βοηθάει να μένετε συγκεντρωμένοι στον στόχο σας , περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο.  Αναζητήστε απλώς τη σωστή απόχρωση για το δικό σας χώρο.

 

Απαλό Πράσινο Χρώμα για σαλόνι

Δροσερό, φωτεινό, τονωτικό. Το πράσινο έχει και αυτό όλα τα ευεργετικά χαρακτηριστικά του ανοιχτού μπλε, . Μην το θεωρήσετε απαλό και υποτιμήσετε τη δύναμή του. Εμπιστευτείτε το και θα δείτε πόσο πολύ σας επηρεαζει θετικα.

 

Μελί

Κάτι ανάμεσα σε βερικοκί, πορτοκαλί και κεχριμπάρι, η φωτεινή αυτή απόχρωση καταφέρνει να διεγείρει το μυαλό χωρίς όμως να αποπροσανατολίζει.  Είναι ζεστό και φωτίζει όμορφα τον χώρο

 

Τιρκουάζ

Μια και σχεδόν κανένα παιδί δεν κάθεται ευκολα  να κάνει τα μαθήματά του, προσπαθήστε τουλάχιστον να τους δημιουργήσετε ένα ευχάριστο περιβάλλον για διάβασμα. Ενας τοίχος σε τιρκουάζ χρώμα δίνει την αίσθηση ηρεμίας μιας όμορφης εξωτικής θάλασσας. Είναι ξεκούραστη απόχρωση και βοηθάει πολύ στο διάβασμα.

Ταιριάζει όμορφα με τα περισσότερα χρώματα και βοηθάει τον  έφηβο ,να κάνει εύκολη ανανέωση με μικρές λεπτομέρειες στα χρώματα των αντικειμένων.

 

Λευκό

Το λευκό είναι πάντα μια ασφαλής επιλογή. Είναι καθαρό, φρέσκο και φυσικά είναι το ιδανικό φόντο για να εκθέσει κάθε παιδί τα καλλιτεχνήματά του. Εννοείται ότι όλα τα υπόλοιπα χρώματα μπορούν να βρουν μια θέση δίπλα του.